Xanthopteryx

Oops...

Publicerad 2013-05-30 23:25:26 i Filmer, Geocaching,

Tja, vad säger man - det bjuder ju helt klart på lite spänning och utmaningar att geocacha ibland.
I dag tog vi en tur för att städa lite cachar, däribland Bay of the Dead. Vägen dit gick fint, med lite skinn på näsan, driv på hjulen och antagligen löjligt med tur. Marginalerna var inte de bästa (mera av typen Noll) med bortspolade delar av vägen och buskar och stenar på sidan. VI tog oss i allafall fram (prova måste man ju!) och parkerade på lämpliga tiotalet meter från cachen.
Letade upp burken samt betraktade den näraliggande jurtjyrkogården innan vi började med steg ett: Vända bilen. Inte helt lätt, men runt gick det och så tillbaka. Bad frugan att filma för kunde vara kul att visa hur vägen såg ut. Det var dock inte planerat att visa det så noggrant utan hade väl kanske varit lämpligare att bara låta teoretiska svårigheter synas, snarare än praktiska...
Men men, utmaningar som sagt, och här är resultatet. Löste sig som tur är tämligen kvickt även om det nog var än mer matjord i fickorna än mot uppfarten. Skrapade skönt gjorde det under bilen också =)
Bilen, en Mazda 6, är jäkligt bra på mycket, men markfrigången är ju kanske inte av högsta klass så att säga. Kanske hade det varit bättre att införskaffa en fyrhjulig terränggrej men vad fasen, då försvinner ju en del av spänningen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela